Sietske Rietveld, verloskundige en coach

Verloskundige

Ik ben in 2003 afgestudeerd als verloskundige in Amsterdam en heb de afgelopen 20 jaar veel gezien en meegemaakt. Ik heb gewerkt in reguliere en holistische praktijken in Amsterdam, Amstelveen, ‘s-Hertogenbosch, Culemborg, Lent en momenteel werk ik al weer vijf jaar bij praktijk Vivé Vrouw en Verloskunde, voorheen praktijk Anemoon. Met onze locaties in Son en Breugel en in Rosmalen werken we in een ruime cirkel van Eindhoven tot  ‘s-Hertogenbosch om mensen die onze manier van begeleiden prettig vinden te kunnen bereiken.

Coach

Gedurende mijn werk als verloskundige ontdekte ik dat bevallen meer is dan alleen een fysieke en emotionele gebeurtenis. Rondom zwanger worden, zwanger zijn, in transitie naar het moeder worden en tijdens en na de bevalling gebeurt er zoveel meer! Met name op mentaal niveau en in je persoonlijke ontwikkeling als vrouw. In deze periode krijg je vaak kansen en uitdagingen op je pad, die je kunnen laten groeien, en die je óók heel erg in de weg kunnen zitten….

Contact

Wil je (weer) in contact komen met me? Stuur me dan een berichtje. Als je je telefoonnummer vermeldt dan kan ik je bellen.