Coach

Nadat ik als verloskundige een paar keer een ongebruikelijke vraag had gekregen, namelijk een vraag die buiten de richtlijnen voor verloskundigen valt zoals dat dan heet, ontdekte ik dat ik die vragen heel erg leuk vond! Want er zit vaak een vraag achter de vraag en die wil ik dan boven tafel krijgen.

Zo kwam ik op het idee om een opleiding tot coach te volgen, om mensen te begeleiden in een proces waarvan niet altijd duidelijk is wat de uitkomst zal zijn.

Eigenlijk niet heel veel anders dan een bevalling begeleiden, alleen weet je daarvan dat er een baby geboren wordt! Maar hoe, of wanneer of hoe lang het zal duren, dat weet je pas achteraf.

Ik heb mijn diploma als lifecoach in 2017 behaald aan het Atma Instituut in Amersfoort. Coaching is voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen. Als coach luister ik met veel aandacht naar hoe je je voelt in je dagelijkse leven en kijken we of er een goede balans is en hoe je die kunt herstellen indien nodig.

Een zwangerschap kan heel wat teweeg brengen en het kan fijn zijn als er iemand met je meekijkt en -denkt. Als je op ziet tegen de bevalling kan ik je ondersteunen op diverse vlakken: van emotionele ondersteuning tot en met praktische tips en handvatten.

In je nieuwe rol als moeder kan ik je ook begeleiden. Want je kindje (of kinderen), je partner, je huishouden, je werk, overal wil je het beste van jezelf geven, maar als je dan even een moment voor jezelf hebt, heb je vaak geen energie meer over. Hoe kun je dit veranderen?

Of als je somber bent, als de roze wolk niet zo roze is als gedacht of gehoopt, kun je misschien wel wat hulp gebruiken. Heb jij geen behoefte aan een psycholoog, maar wel aan dat steuntje in de rug?

Door mijn jarenlange ervaring als verloskundige, mijn ervaring als coach en mijn ervaring als moeder van twee kan ik je helpen met een frisse blik naar je nieuwe situatie te kijken en je zo dat steuntje in de rug geven.

Ik ben er voor iedere vrouw die moeder is, wordt, of zou willen zijn. Je bent van harte welkom!

 

 

 

Aanmelden kan via het contactformulier.