Coach

Gedurende mijn werk als verloskundige ontdekte ik dat bevallen meer is dan alleen een fysieke en emotionele gebeurtenis. Rondom zwanger worden, zwanger zijn, in transitie naar het moeder worden en tijdens en na de bevalling gebeurt er zoveel meer! Met name op mentaal niveau en in je persoonlijke ontwikkeling als vrouw. In deze periode krijg je vaak kansen en uitdagingen op je pad, die je kunnen laten groeien, en die je óók heel erg in de weg kunnen zitten. Dit kan een soepele bevalling belemmeren en daarom is het goed om niet weg te lopen van deze issues maar om ze aan te gaan en te kijken wat ze je willen zeggen, zodat ze je wat kunnen brengen, zodat je kunt groeien als mens. Op die manier kun je de weg vrij maken voor een soepele bevalling.

Om die reden ben ik inmiddels al weer enkele jaren werkzaam als (life)coach. Ik heb de post-HBO opleiding daartoe afgerond aan het Atma Instituut. Ik begeleid je graag in je proces om duidelijkheid en overzicht te krijgen van waar je staat staat en waar je naar toe zou willen. Daarbij staat de uitkomst niet vast, maar onderzoeken we waar jouw pad ligt.

Er zijn verschillende methoden die ik toepas in mijn coaching en waartoe ik de afgelopen jaren meerdere cursussen voor heb gevolgd om me te verdiepen als coach. Variërend van wandelcoaching tot meer lichaamsgerichte behandeling zoals reiki, van loslaatcoaching tot overtuigingenwerk waarbij gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend en/ of ongewenst ervaart, kunt omzetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

Mocht je je bevalling (of een andere gebeurtenis) als zeer vervelend of zelfs traumatiserend hebben ervaren, kort of langer geleden, dan kan ik je helpen met het verwerken hiervan. Ik ben bevallingsverwerkingsspecialist en kan hiervoor zowel EMDR als de EVA-methode toepassen.

Als je geen behoefte hebt aan een psycholoog, maar wel een steuntje in de rug kunt gebruiken, neem dan eens contact met me op.

Je bent van harte welkom!

 

 

Aanmelden kan via het contactformulier.

 

Ik ben lid van Verloskundig Life Coaches Nederland

Verloskundige Live Coaches - Home